Salon Jätehuolto Oy on perustettu jo vuonna 1973.
Yhtiön tehtävänä on yhdyskuntajätteen keräys ja kuljetus kaatopaikalle. Keräys toimii Salon, Halikon, Muurlan, Kiikalan, Kuusjoen ja Suomusjärven alueella. Salon Jätehuolto noudattaa Suomen Ympäristöyritysten liitto ry: n yleisiä sopimusehtoja.

Salon Hyötykäyttö Oy perustettiin 1988 Salon Jätehuolto Oy:n tytäryhtiöksi.
Yritys on erikoistunut uusiokäyttöön tarkoitetun jätteen käsittelyyn.
Hyötykäytölle oli olemassa selkeä tarve. Yrityksessä nähtiin, kuinka paljon kierrätyskelpoista jätettä vietiin kaatopaikalle.

Lue lisää »

 

Me olemme sukupolvea, joka sai viettää huoletonta lapsuutta. Kesät olivat aurinkoisia ja lämpimiä, talvella oli kunnolla lunta ja pakkasta, hiihtokelejä. Ei silloin puhuttukaan siitä, että jonain päivänä järvet eivät olisi puhtaita ja uimakelpoisia, että ilma voisi saastua harmaaksi. Emme me tienneet mitään otsonikerroksista ja ilmastonmuutoksista, hiilidioksidipäästöistä ja saasteista.

Me kasvoimme kuitenkin sukupolveksi, jonka tehtäväksi tuli muutoksen luominen. Meidän tehtäväksemme on annettu huolehtia siitä, että lapsemme ja lapsenlapsemme voisivat nauttia edelleen puhtaasta luonnosta, puhtaista tuotteista ja kauniista ympäristöstä. Meidän vastuullemme on annettu myös se, että opetamme lapsillemme tulevaisuutta varten miten ympäristöstä huolehditaan.

Lue lisää »

 

 

 

Copyright © 2008 Salon Hyötykäyttö Oy         Design: MAK Media